Veelgestelde vragen

Retourbeleid

Berkenberg Mode
Nederland en België
support@berkenbergmode.nl
De Nieuwe Erven 3, Cuijk, Noord-Brabant, 5431NV, Nederland (geen retour-/bezoekadres)

Retour- en Terugbetalingsbeleid

Omvang en Intentie Dit retour- en terugbetalingsbeleid is van toepassing op alle aankopen die via de Berkenberg Mode website zijn gedaan.

Contactinformatie Voor vragen over retouren en terugbetalingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via:

 • Email: support@berkenbergmode.nl
 • Adres: De Nieuwe Erven 3, Cuijk, Noord-Brabant, 5431NV, Nederland (geen retour-/bezoekadres)

Retourperiode Klanten in Nederland en België hebben het recht om hun aankoop te annuleren en het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren zonder opgaaf van reden.

Retourinstructies

 1. Retourmelding: Neem contact op met onze klantenservice via support@berkenbergmode.nl met uw bestelnummer en een gedetailleerde reden voor de retourzending.
 2. Retourautorisatie: Na beoordeling van uw retourverzoek zullen wij u gedetailleerde instructies en, indien van toepassing, een voorafbetaalde verzendlabel verstrekken.

Verpakking en Verzending

 1. Verpak het artikel veilig in de originele verpakking met alle labels en etiketten nog bevestigd.
 2. Voeg het retourautorisatieformulier en eventuele noodzakelijke ondersteunende documenten of afbeeldingen toe.
 3. Download en print het retourlabel van de link die in onze e-mail is verstrekt.

Retourkosten Klanten zijn verantwoordelijk voor de retourverzendkosten, tenzij het artikel defect is of niet zoals beschreven. In dergelijke gevallen dekt Berkenberg Mode de retourverzendkosten.

Specifieke Retour- en Terugbetalingsvoorwaarden

 • Retouren vanwege Verandering van Gedachte: Als u van gedachten verandert na aankoop, kunt u het product binnen 30 dagen retourneren, mits het ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking is.
 • Defecte Goederen: Als u een defect product ontvangt, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice voor instructies. Berkenberg Mode dekt de retourverzendkosten en zorgt voor een vervangend product of een terugbetaling.
 • Beschadigde Goederen: Als het product beschadigd aankomt, stuur ons dan binnen 48 uur na ontvangst foto's van de schade. We zullen de situatie beoordelen en indien nodig de retourkosten dekken.
 • Verkeerd Product Ontvangen: Als u een verkeerd product ontvangt, neem dan contact met ons op en wij regelen de retourkosten en zorgen ervoor dat u het juiste product ontvangt.
 • Product Nooit Aangekomen: Als uw product nooit is aangekomen, neem dan contact met ons op zodat wij een onderzoek met de koerier kunnen starten. Als het product niet wordt gevonden, bieden wij een volledige terugbetaling of een vervangend product aan.
 • Annulering na Bestelling: U kunt uw bestelling annuleren voordat deze is verzonden. Als de bestelling al is verzonden, volgt u de retourprocedure na ontvangst van het product.

Beleid voor Beschadigde of Defecte Goederen Neem binnen 48 uur contact op met onze klantenservice bij ontvangst van beschadigde of defecte goederen. Stuur ons foto's van het defect of de schade. We zullen het artikel inspecteren en, indien goedgekeurd, een vervangend product of een volledige terugbetaling bieden.

Beleid voor Niet-Beschadigde Goederen Als u van gedachten verandert, kunt u het onbeschadigde en ongebruikte product binnen 14 dagen retourneren. Zorg ervoor dat het in de originele verpakking zit.

Termijnen

 • Retourperiode: Retouren moeten worden gemeld en verzonden binnen 14 dagen na ontvangst van het product.
 • Verwerking van Retouren: Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde artikel, verwerken wij de terugbetaling binnen 14 dagen. U ontvangt een bevestigingsmail.
 • Voorwaarden voor Terugbetaling: Een terugbetaling wordt goedgekeurd als het product onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking is. Terugbetalingen voor defecte of verkeerd geleverde producten worden goedgekeurd na inspectie.
 • Terugbetalingsperiode: Na goedkeuring van de retour duurt het maximaal 14 dagen om de terugbetaling naar de oorspronkelijke betaalmethode te verwerken.
 • Terugbetalingsmethoden: Terugbetalingen worden gedaan naar de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt op het moment van aankoop.

Uitzonderingen op het Retourbeleid De volgende producten kunnen niet worden geretourneerd:

 • Aangepaste of gepersonaliseerde items
 • Hygiëneproducten (bijv. sokken, ondergoed) tenzij ongeopend en ongebruikt

Verzendmethode en Kosten

 • Verzendmethode: DHL + Track & Trace
 • Geschatte Retourkosten: €15 - €25

Wettelijke Rechten Dit beleid heeft geen invloed op eventuele toepasselijke wettelijke rechten.

Vragen? Bezoek onze Veelgestelde Vragen pagina of neem contact op met onze klantenservice.

Schermafbeelding_2024-04-22_141935.png